UEFA Youth League

De UEFA Youth League 2016/17 is het vierde seizoen van het Europese voetbaltoernooi voor jeugdelftallen. Aan het toernooi nemen de 32 jeugdelftallen deel van de clubs die zich geplaatst hebben voor de groepsfase van de UEFA Champions League 2016/17 en verder nemen nog 32 jeugdelftallen deel via het Domestic Champions Path.

Ajax O19 - Juventus O19
Ajax O19 ontvangt op dinsdag 7 februari aanstaande de leeftijdsgenoten van Juventus op De Toekomst in de play-offs van de UEFA Youth League. De aftrap is om 18:00 uur. In deze play-off zal er geen return zijn, waardoor de beslissing op De Toekomst zal vallen. Bij winst gaat het team door naar de achtste finales.

Via deze link (of via het linker menu) kunt u kaarten bestellen voor deze wedstrijd. Er zijn 200 tribuneplaatsen gereserveerd voor medewerkers van ABN AMRO. U kunt maximaal vier kaarten per bestelling reserveren.

De kosten voor de kaarten bedragen € 3,00 per stuk. Betaling van de kaarten vindt plaats via iDEAL. Nadat u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u direct een bevestigingsmail met uw e-tickets als bijlage.