Ajax jeugd

De Jeugdopleiding van Ajax is wereldwijd bekend en het Ajax-systeem van ‘Techniek, inzicht, Persoonlijkheid en Snelheid’ (TIPS) wordt door veel clubs in de wereld gekopieerd. Historisch gezien is Ajax één van de succesvolste clubs in de wereld. De Ajax-jeugd is beroemd om de vele grote Nederlandse internationals zoals Sjaak Swart, Johan Cruijff, Frank Rijkaard, Dennis Bergkamp, Frank en Ronald de Boer, Edgar Davids, Clarence Seedorf, Patrick Kluivert, Wesley Sneijder, Nigel de Jong en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Op de Toekomst wordt door 12 jeugdteams getraind. Jong Ajax speelt mee in de Jupiler League (eerste divisie) en speelt de thuiswedstrijden op het hoofdveld van De Toekomst en een enkele keer wordt uitgeweken naar Amsterdam ArenA. Ook alle jeugdteams spelen de thuiswedstrijden op De Toekomst.
Met uitzondering van de wedstrijden van jong Ajax in de eerste divisie zijn alle wedstrijden gratis toegankelijk.

In de agenda op de homepage worden alle speciale evenementen op De Toekomst belicht. Ook zullen er gedurende het voetbalseizoen regelmatig personeelsaanbiedingen komen. Houd daarom de homepage in de gaten.