ABN AMRO Future Cup

De ABN AMRO Future Cup is een vriendschappelijk internationaal toernooi voor O17 elftallen dat ieder jaar in het Paasweekend op De Toekomst wordt georganiseerd. Ajax is organisator van het toernooi dat in 2010 voor het eerst werd gespeeld. ABN AMRO is naamgever van het toernooi. 

De ABN AMRO Future Cup viert dit jaar zijn 10e editie! Naast Ajax O17 zijn ook Anderlecht, Juventus, PSG, Tottenham Hotspur, Atlético Madrid, Boca Juniors en Sagan Tosu aanwezig tijdens het paasweekend op 20, 21 en 22 april. 

Anderlecht, Juventus (vorig jaar finalist), PSG en Tottenham Hotspur deden al eerder mee. Voor Atlético Madrid, Boca Juniors en Sagan Tosu is het de eerste keer dat zij aanwezig zijn. Ajax O17 won de afgelopen 2 edities van het toernooi. Afgelopen jaar eindigde de eindstrijd tussen Ajax en Juventus in een 2-0-overwinning voor de Amsterdammers.

Wil jij de grootste O17-talenten van deze clubs in actie zien, bestel dan nu je kaarten. De kaarten zijn slechts € 2,50 per stuk inclusief parkeren. Betaling vindt plaats via iDEAL.