Selectiedag Amsterdam Youth Indoor

Als Partner van De Toekomst van Ajax krijgt ABN AMRO de kans om met een eigen ABN AMRO team mee te doen aan het kwalificatietoernooi van het Amsterdam Youth Indoor. De meest talentvolle (klein)zoons van medewerkers van ABN AMRO kunnen zich hier voor opgeven. Er zullen scouts rondlopen om de beste spelers te selecteren voor dit team. 

Wie kan zich opgeven voor het ABN AMRO Team?
Alle talentvolle voetbaljongens van negen of tien jaar (dus geboortejaar 2008 en 2009). Er kunnen max 10 spelers (waaronder 2 keepers) in het team worden geplaatst.

Wanneer wordt er gevoetbald?
- De selectiedag is op zondag 12 november tussen 10.00 en 12.00 uur op Sportpark de Toekomst. 
  Let op; er kunnen max 75 kinderen (waarvan 12 keepers) meedoen aan deze selectiedag.
- Het kwalificatietoernooi is op zondag 10 december. De nr. 1, 2 en 3 van het kwalificatietoernooi gaan door naar het eindtoernooi.
- We plannen voor het kwalificatietoernooi voor het ABN AMRO Team nog een training in zodat iedereen alvast een keer samen kan trainen. 

Wat is het Amsterdam Youth Indoor
Op 13 en 14 januari 2018 wordt het Amsterdam Youth Indoor georganiseerd bij het Koning Willem-Alexander sportcomplex te Hoofddorp. Dit is een hoogstaand zaalvoetbaltoernooi voor de beste jeugdteams in de leeftijd van 9 en 10 jaar. Ajax is gastheer van het Amsterdam Youth Indoor en het toernooi is uitgegroeid tot het grootste zaalvoetbalevenement voor pupillen in de Benelux.

Het deelnemersveld zal zeer sterk bezet zijn, er zullen verschillende Nederlandse BVO’s met hun jeugdteams deelnemen.

Meedoen?
Aanmelden voor deze editie is inmiddels niet meer mogelijk.