Arrangementen

Via deze website kunt u Ajax arrangementen voor zakelijk gebruik bestellen of reserveren. In verband met de doorbelasting heeft u hiervoor een inlogcode nodig. Heeft u geen inlogcode dan kunt u hier het aanvraagformulier invullen. Heeft u andere vragen m.b.t. Ajax dan kunt u een mail sturen naar abnamro@sponsoring-events.nl

Let op! Nieuwe spelregels.
Voor de Champions League wedstrijden gold afgelopen seizoen al een procedure dat kaarten konden worden aangevraagd maar niet meteen werden toegewezen. Dat is dit seizoen ook van toepassing voor de competitiewedstrijden vs Feyenoord, FC Utrecht, PSV, AZ en Vitesse. Het systeem accepteert maximaal 200 voorreserveringen. Een maand voor de desbetreffende wedstrijd zal worden bekendgemaakt of de aanvraag is toegewezen. 

Kaarten voor privégebruik.
Indien er kaarten voor een wedstrijd overblijven, volgt er een personeelsaanbieding. Aanbiedingen worden op de homepage van deze site aangekondigd onder 'Personeelsaanbieding'. Bestellingen kunnen uitsluitend via uw zakelijke e-mailadres worden geplaatst. Verrekening van de kaarten vindt plaats via iDEAL. Voor een personeelsaanbieding heeft u géén inlogcode nodig. 

Ajax arrangementen
ABN AMRO beschikt voor alle thuiswedstrijden over 100 Business Seats in vak 108 en 2 skyboxen. Alle beschikbare kaarten worden aangeboden met een ontvangst in de Ajax Sponsor Room en kunnen naar wens worden uitgebreid met een lunch of diner.
In de Ajax Sponsor Room worden de relaties van alle sponsoren van Ajax ontvangen. De Ajax Sponsor Room bevindt zich op de 4e verdieping in het hoofdgebouw.

Inhoud arrangement
- Een tribuneplaats voor vak 108
- Een voorontvangst met drankjes vanaf één uur voorafgaand aan de wedstrijd
- Een drankje in de rust
- Een borrelarrangement tot één uur na afloop van de wedstrijd
  Tijdens de voorontvangst is er géén catering. Bij de naborrel worden bittergarnituren geserveerd.

Uitbreiding met diner
Als u in alle rust met uw relaties wilt bijpraten, adviseren wij het Ajax arrangement uit te breiden met een lunch of diner in restaurant ON5th by Lute op de 5e verdieping waar ook de Skybar zich bevindt. Het restaurant is vanaf 2,5 uur voorafgaand aan de wedstrijd geopend. 

Bij het bestellen van de kaarten, kunt u kiezen uit een borrel- of dinerarrangement. 

Parkeren
Bij uw bestelling kunt u parkeerkaarten aanvragen. Parkeerkaarten P1/Transferium zijn € 27,50 per stuk en P-overig € 17,50.

Skyboxen
ABN AMRO beschikt over 2 skyboxen. De culinaire invulling kan door de gebruiker zelf worden bepaald. In de skybox is een gastvrouw aanwezig die de drankjes en hapjes verzorgd.

Box 223 is voor de competitie thuiswedstrijden reeds ingevuld maar nog wel beschikbaar voor bekerwedstrijden en wedstrijden in Europees verband.
Box 318 is nog wel beschikbaar. Deze box biedt plaats aan 14 personen. 

Toewijzing van de skyboxen gaat in overleg met de afdeling Sponsoring & Events. Aanvragen voor de skybox kunt u sturen aan abnamro@sponsoring-events.nl